Lepolahti

Villa Lepolahti valmistui tammikuussa 2012. Tästä hyvin varustellusta rinnehuvilasta avautuu näköala suoraan Vanajanselälle. Lähin naapuri on kesäkäytössä oleva mökki noin 70 metrin etäisyydellä huvilasta. Varsinkin kesäaikana puut estävät suoran näköyhteyden.

Huvilan huoneistoala on 149 m2 ja kerrosala 176m2. Alakerta on kivirakenteinen ja yläkerta hirsirakenteinen. Huvilassa on vesikiertoinen lattialämmitys. Rakennuksen lämmitys on toteutettu uusiutuvaa energiaa hyödyntävällä maalämpöjärjestelmällä.

Alakerrassa on puulämmitteinen sauna, jonka lauteilta voit ihailla hienoa järvimaisemaa. Myös metsästys-teemalla sisustetun takkahuoneen ikkunoista on näkymä järvelle. Alakerrassa on makuuhuone jossa on vuoteet kahdelle hengelle sekä kaksi lisävuodetta lapsille (toinen pinnasänky), kodinhoitohuone sekä pesuhuone wc:llä. Pääsisäänkäynti on alakerrassa.

Yläkerrasta löytyy kaksi makuuhuonetta, molemmat kahdelle hengelle, keittiö, erillinen ruokailutila, olohuone sekä wc. Keittiön, ruokailutilan sekä olohuoneen ikkunoista on järvinäköala. Olohuoneen parveke jatkuu isolle ulkoterassille. Kaasugrilli (käytössä vain touko-lokakuussa) sekä pihakalusteet ovat tällä toisen kerroksen terassilla. Valaistu terassi rajoittuu kallioon.

Pihassa on nurmikko ja laattapolku kulkee alas omaan rantaan, johon on matkaa noin 80 m. Ranta on matala hiekka/mutapohjainen. Rannassa on laituri ja soutuvene. Rannan tuntumassa on myös pihakalusteita.

Rannassa sijaitsee kalastus-teemalla sisustettu takkatupa. Takkatupa on kesäkäytössä toukokuun alusta marraskuun alkuun. Piha on valaistu huvilalta rantaan.

Läheisen moottoritien äänet kuuluvat piha-alueelle.

ENIMMÄISHENKILÖMÄÄRÄ on 6 aikuista ja 1-2 lasta. Mökkiä ei saa käyttää useampi henkilö kuin ilmoitettu maksimi vuodepaikkamäärä (6+2). Henkilömäärän ylitystä epäiltäessä, vuokranantajalla on oikeus käydä tarkistamassa tilanne vuokrauksen aikana.

Villa Lepolahdella on parhaimman (*****) viiden tähden virallinen Malo-luokitus.

HINNAT: 
1-3 vrk 670,-
4 vrk 780,-
5 vrk 880,-
6 vrk 990,-
7 vrk 1090,-
lisävrk 150,-
Kesä-heinä ja elokuussa sekä joulun ja uudenvuoden aikaan vain viikkovuokraus mahdollista. Hinta 1600,-/viikko. Pääsiäinen to-ma tai Helatorstai ke-su 780 €.


-VARMISTAAKSEMME SIISTIN MÖKIN SAAPUESSANNE, HINTAAN SISÄLTYY LOPPUSIIVOUS.

Mökin varusteisiin kuuluvat:

Sähköliesi     Keskuspölynimuri     Astianpesukone     Pyykinpesukone Jääkaappi     Pakastin     Kuivauskaappi     Mikroaaltouuni     Silitysrauta     Kahvinkeitin     Hiustenkuivain     Vedenkeitin     Televisio     Leivänpaahdin     Radio/cd-soitin     Sähkövatkain     Astiasto 8 henk.     Varaava takka     DVD

Pohjapiirros

Lepolahti varauskalenteri

Varauspyyntö