Lumme

Lumme-mökki valmistui jouluksi 2007. Lumme tulee ensimmäisenä vastaan käännyttyäsi mökkitielle. Lumpeen ja Kaislan välinen etäisyys on 150 metriä. Mökkien välinen puusto estää suoran näköyhteyden.

Lumme-mökin lähimpään naapuriin on noin 60 metriä. Mökki on isäntäperheen käytössä (vain kesäisin) ja mökkien ja laitureiden välissä on jonkin verran puustoa estämässä suoran näköyhteyden.

Huvilan kokonaisala on 135 m2 ja huoneistoala on 108 m2. Alakerrassa on tupakeittiö, 2 makuuhuonetta, WC, pieni pukuhuone, pesuhuone ja puulämmitteinen sauna 4-5 saunojalle. Yläkerrassa on makuuparvi. Polttopuut sekä langaton internetyhteys sisältyvät vuokraan. Mökissä on vesikiertoinen lattialämmitys.

Isommassa makuuhuoneessa on parisänky ja pienemmässä kaksi erillistä vuodetta. Makuuparvella on kaksi vuodetta ja vuodesohva, josta saa tarvittaessa kaksi lisävuodetta lapsille.

Isolla terassilla on pihakalusteet ja omaan rantaan on vain 25 metriä. Kesäaikana (touko-lokakuu) terassilla on käytössä kaasugrilli.

Piha on valaistu laiturille asti. Pihassa on nurmikko ja laattapolku kulkee rantaan. Näköala on luoteeseen. Kriipin saaren takana häämöttää Vanajanselkä.

Ranta on matala mutapohjainen. Rannassa on laituri ja soutuvene. Laiturin päässä on noin metri vettä. Rannan tuntumassa on nuotiopaikka ja pihakalusteet.

Baby-varusteet ovat varattavissa. Varusteet sisältävät pinnasängyn, syöttötuolin ja potan.

ENIMMÄISHENKILÖMÄÄRÄ on 6 aikuista ja 2 lasta. Mökkiä ei saa käyttää useampi henkilö kuin ilmoitettu maksimi vuodepaikkamäärä (6+2). Henkilömäärän ylitystä epäiltäessä, vuokranantajalla on oikeus käydä tarkistamassa tilanne vuokrauksen aikana.

Lumpeella on parhaimman (*****) viiden tähden virallinen Malo-luokitus.

HINNAT (tammi-toukokuu sekä syys-joulukuu)
1-2 vrk 400,-
3 vrk 480,-
4 vrk 560,-
5 vrk 640,-
6 vrk 700,-
7 vrk 790,-
lisävrk 100,-
Kesä-heinä-ja elokuussa sekä joulun ja uudenvuoden aikaan vain viikkovuokraus mahdollista. Hinta 1200,-/viikko

Pääsiäinen to-ma tai Helatorstai ke-su 560 €.

-VARMISTAAKSEMME SIISTIN MÖKIN SAAPUESSANNE, HINTOIHIN SISÄLTYY LOPPUSIIVOUS.

Mökin varusteisiin kuuluvat:

Sähköliesi     Keskuspölynimuri     Astianpesukone     Pyykinpesukone Jenkkikaappi (jääkaappi + pakastin)     Kuivauskaappi     Mikroaaltouuni     Silitysrauta     Kahvinkeitin     Hiustenkuivain     Vedenkeitin     Taulu-TV     Leivänpaahdin     Radio/cd-soitin     Sähkövatkain     Astiasto 8 henk.     Varaava takka     DVD

Pohjapiirros

Lumme varauskalenteri

Varauspyyntö