Tietoa meistä

Hirsihuvilamme sijaitsevat Kriipin luonnonsuojelualueen ja Tenholan harjun kupeessa Lepolahden tilalla Hattulassa, Hämeenlinnan kaupungin pohjoispuolella.

Hyvinvarustellut huvilamme ovat vuokrattavissa ympäri vuoden ja tarjoavat kaikki nykyajan mukavuudet aivan kuin kotonasi. Puulämmitteisen saunan pehmeissä löylyissä aistit palavan puun tuoksun ja äänen.

Pakkasen paukkuessa ulkona voit nauttia talvimaisemasta takkatulen lämmössä. Koe luonnon herääminen kevään vaaleanvihreydestä kesän vehreyteen ja valoisiin öihin. Ruska-aikaan läheisistä metsistä löytyy runsas sieni-ja marjatarjonta ja kalastaa voi vaikka mökin laiturilta; aitoa lähiruokaa.


 

Slow life

Irtautuminen arjesta on täällä hämäläisen rauhallisuuden tyyssijassa helposti saavutettavissa, sillä huvilamme sijaitsevat vain noin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta ja muista Etelä-Suomen suurimmista kaupungeista. Helsinki-Tampere moottoritieltä on vain 10 min. ajomatka huviloillemme.

Jokaisella huvilalla on oma ranta ison ja kalaisan Vanaveden rannalla. Huviloiden terassilta voit seurata Kriipin lintuvesialueen elämää. Illan hämärtyessä valkohäntäpeurat liikuskelevat mökkien lähiympäristössä.

Suomalaisen sisämaa-asutuksen vanhimmat alueet sijaitsevat juuri täällä Vanajaveden laaksossa Hämeessä. Läheiseltä Tenholan harjulta löytyvät hyvät patikointireitit, jotka kulkevat osittain samoja teitä ja polkuja, joita ihmiset ovat tallanneet jo tuhat vuotta.

LUOKITELLUT HUVILAT

Kaisla ja Lumme ovat pohjaratkaisultaan toistensa peilikuvat ja Villa Lepolahti on kaksikerroksinen luksushuvila. Kaikki huvilat ovat Malo-luokiteltuja parhaaseen 5-luokkaan.

Kaikissa huviloissa sallittu enimmäishenkilömäärä on 6 aikuista ja 2 lasta. Henkilömäärän ylitystä epäiltäessä, vuokranantajalla on oikeus käydä tarkistamassa tilanne vuokrauksen aikana.

Pyrimme ekologisiin, ympäristön kannalta kestäviin ratkaisuihin mm. jätteiden kierrätyksen sekä rakennusten energiatehokkuuden kannalta.

Läheisen moottoritien (etäisyys noin 1 km) äänet saattavat joskus tuulen suunnasta riippuen kuulua piha-alueelle.

Kaikissa huviloissa on langaton internetyhteys (WLAN)

HUOMIOITAVAA:

  • Kaikki huvilat sopivat allergikoille. Tämän vuoksi ei tupakointia sisätiloissa eikä lemmikkieläimiä!
  • Lomamökkiä ja sen aluetta saa käyttää varauksen perusteena oleva enimmäishenkilömäärä; 6 aikuista ja 2 lasta.
  • Telttailu ja muun lisämajoituksen käyttö lomamökin alueella on kielletty.
  • Läheisen moottoritien äänet saattavat, tuulen suunnasta riippuen kuulua piha-alueelle.
  • Avotulen teko mökin alueella metsäpalovaroituksen aikana on kielletty.